Skip to content

Det är som att alla, utom en själv, börjat äta bajs…

03 december 2010

Tack för att du räddade min morgon Mauro!

”Man hör ju ofta folk klaga på TV i det här landet, och för all del, med viss rätt kanske. Jag hör till exempel till alla dom som tycker det skulle vara trevligt att slippa alla dom här Big Brother och Baren-såporna, för att inte tala om uppföljningen dagen efter i kvällspressen. Mitt problem är att jag inte direkt fattar vad det är jag ska bli intresserad av, jag menar det är ju inte Dalai Lama dom brukar låsa in i det där Big Brother-huset. Men, fair enough, det får ju en massa utrymme och det måste givetvis betyda att det funkar; folk ser programmen och köper tidningarna som handlar om dom.

Det enda är att det ställer en själv i en lite underlig sits, man känner sig lite annorlunda. Lite ensam nästan. Det är som att alla, utom en själv, börjat äta bajs och tycker att det är jättegott. Man kommer in på sin stamkrog, och plötsligt står det Bajs överst på menyn, och alla runtom verkar äta av hjärtats lust. Man åker till New York i några veckor, kommer tillbaka och tamigfan: bajs är fortfarande överst på menyn…”

Mauro Scoccos sommarprat från 2005 höll mig sällskap i lurarna på snöiga och glashala cykelvägar in till plugget för några dagar sedan och gav mig ett gapskratt svårt att få stopp på trots att minus tolv på termometern gjorde avsaknaden av halsduk extra tydlig just idag. Han hittade jämförelsen jag så länge letat efter. Tack Mauro!

Annonser
4 kommentarer leave one →
 1. 03 december 2010 14:15

  Hej! Nejdå. Om det är Never Let Me Go du tänker på så kom den ut förra året. Det är en gammal trailer. Så det var de datumet förra året. Bara ladda ner eller gå och hyra 🙂

 2. 03 december 2010 20:32

  Måste läsa klart boken så att jag också får se den där filmen någon gång! (Jag blev helt allvarligt tårögd i slutet på trailerna)

  Och ang Scocco:
  Visst är det jobbigt när man är det enda som upptäcker att Kejsaren inte har några kläder?

 3. Micaela permalink
  04 december 2010 0:43

  Åh, Mauro. Du vet väl att det är han som är MisterMareng på twitter? Bara ett tips.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: